Zaloguj się
Nie pamiętasz hasła? Zarejestruj się
Promocje
e-paka od rybaka - fiszmasz (-11% )
e-paka od rybaka - fiszmasz (-11% )
209,90 zł 187,00 zł
szt.
e-paka od rybaka - minifisz (-5%)
e-paka od rybaka - minifisz (-5%)
85,00 zł 80,00 zł
szt.
e-paka od rybaka - fiszmix (-10%)
e-paka od rybaka - fiszmix (-10%)
150,00 zł 135,00 zł
szt.
Polityka prywatności | Zgody marketingowe

Polityka prywatności | Zgody marketingowe

| Administratorzy

Państwa dane osobowe wykorzystują następujący przedsiębiorcy:

  1. Cezary Andruszewski – NIP: 8131204581;
  2. Hubert Andruszewski – NIP: 7931432202;
  3. Maciej Witkowski – NIP: 9511030099.

Jesteśmy wspólnikami. Prowadzimy działalność gospodarczą w formie spółki cywilnej.

Nazwa spółki cywilnej: Zarząd Dóbr Smolin spółka cywilna – NIP: 7931626225, REGON: 362921550.

Jako wspólnicy jesteśmy współadministratorami Państwa danych osobowych.

| Zasady odpowiedzialności administratorów

 Każdy wspólnik wykorzystuje Państwa dane osobowe w związku z prowadzeniem sklepu internetowego.

  1. Podejmujemy wspólne decyzje we wszystkich sprawach dotyczących ochrony Państwa danych osobowych.
  2. Ponosimy solidarną odpowiedzialność za naruszenia bezpieczeństwa.

 | Nasze dane kontaktowe

Zarząd Dóbr Smolin spółka cywilna

37-600 Lubaczów, ul. Niemirowska 17

kontakt@smolinfish.pl 

 | Dlaczego wykorzystujemy dane osobowe

  1. Przesyłamy informacje o naszych produktach i usługach poprzez e-mail – jeżeli wyrazili Państwo na to zgodę.
  2. Przesyłamy informacje o naszych produktach i usługach oraz drogą telefoniczną – jeżeli wyrazili Państwo na to zgodę.
  3. Obsługujemy roszczenia związane z udzielonymi zgodami – przechowujemy informacje niezbędne do ustalenia i dochodzenia roszczeń oraz obrony przed roszczeniami.

| Państwa uprawnienia

Przysługują Państwu następujące prawa:

  1. dostępu do danych,
  2. sprostowania danych,
  3. usunięcia danych,
  4. ograniczenia przetwarzania,
  5. wniesienia sprzeciwu,
  6. przenoszenia danych,
  7. wycofania zgody na przetwarzanie danych – w dowolnym momencie,
  8. skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.

Prawo do sprzeciwu przysługuje w związku z wykorzystywaniem danych do celów związanych z obsługą roszczeń dotyczących udzielonych zgód na przesyłanie informacji handlowych. Z prawa do sprzeciwu można skorzystać w dowolnym momencie. Uznanie sprzeciwu skutkuje usunięciem danych osobowych, wykorzystywanych do obsługi roszczeń. Sprzeciw uwzględnimy tylko w wyjątkowych przypadkach, z uwagi na Państwa szczególną sytuację. Proszę uzasadnić sprzeciw, aby zwiększyć szanse na jego uwzględnienie. W celu skorzystania ze swoich uprawnień zastosuj się do instrukcji poniżej.

  1. Złóż wniosek, wykorzystując nasze dane kontaktowe.
  2. Podaj swoje dane identyfikacyjne (np. imię i nazwisko) oraz dane kontaktowe.
  3. Napisz na czym polega Twój problem i jakie masz oczekiwania.

| Okres przechowywania danych osobowych

  1. Dane służące do przesyłania informacji o produktach i usługach przechowujemy od momentu udzielenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do momentu jej wycofania.
  2. Dane wykorzystywane do ustalenia i dochodzenia roszczeń oraz obrony przed roszczeniami, związanymi z udzielonymi zgodami, przechowujemy przez okres 10 lat.

| Komu przekażemy dane osobowe

W związku z przesyłaniem informacji o naszych produktach i usługach, Państwa dane osobowe mogą otrzymać:

  1. dostawcy usług hostingowych, takich jak poczta e-mail;
  2. operatorzy telekomunikacyjni, świadczący dla nas usługi polegające na wysyłce wiadomości SMS;
  3. kancelarie prawne, zapewniające nam pomoc prawną przy obsłudze Państwa roszczeń.

| Transfer danych poza obszar EOG

| Zautomatyzowane podejmowanie decyzji

Państwa dane osobowe nie będą wykorzystywane do podejmowania decyzji wywierających wobec Państwa skutki prawne z wykorzystaniem automatycznych algorytmów.

| Profilowanie

Państwa dane osobowe nie będą wykorzystywane do profilowania.

| Obowiązek podania danych i konsekwencje odmowy

Podanie danych osobowych jest dobrowolne. Odmowa podania danych osobowych uniemożliwi nam przesyłanie Państwu informacji handlowych.

| Podstawy prawne

Przesyłanie informacji o naszych produktach i usługach poprzez
e-mail.

Wykorzystanie danych osobowych odbywa się na podstawie zgody Użytkownika.

Art. 6. ust. 1. lit. a) RODO, Ustawa z dnia 18 lipca 2002 r. o świadczeniu usług drogą elektroniczną.

Przesyłanie informacji o naszych produktach i usługach drogą telefoniczną.

Wykorzystanie danych osobowych odbywa się na podstawie zgody Użytkownika.

Art. 6. ust. 1. lit. a) RODO, Ustawa z dnia 16 lipca 2004 r. Prawo telekomunikacyjne.

Obsługa roszczeń związanych z udzielonymi zgodami.

Uzasadniony interes prawny administratorów i Klientów.

Art. 6. ust. 1. lit. f) RODO, Ustawa z dnia 23 kwietnia 1964 r. Kodeks cywilny.

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy od home.pl